Eigentijds houten vakantiehuis

Geschikt voor 4 volwassenen (+baby)

Twee slaapkamers met boxspring-bedden

Volledig ingerichte keuken

Mee-eten van groenten en fruit uit de moestuin

Ontspannen in rust en stilte

Lekker een paar dagen ertussenuit? Wandelen, luieren, fietsen, sporten in de natuur? Rust en stilte? In hoogseizoen of laagseizoen? Is Zuid-Limburg te druk? Vraag dan naar de mogelijkheden in ons eigentijds ingerichte vakantiehuis, een vrijstaand houten huis in het beekdal van de Haelense Beek. Geschikt voor 4 volwassenen (+baby). Onze tarieven zijn geheel all-in. Wil je vrienden meenemen of grootouders? Wij hebben ook nog een ecolodge voor twee personen in de landschapstuin. We maken graag een aanbod naar wens.

Uitzicht op de tuin

Geniet van de ezel, geiten en kippen

Comfortabele zithoek

Ontspannen lezen of een filmpje kijken

Knusse houtkachel

Gezellig kletsen bij een knisperend vuurtje

Overnachten in een huisje met houtkachel en zwemvijver in Limburg

Het hele jaar door kunnen onze gasten een verfrissende duik nemen in de natuurlijke zwemvijver, die pal naast het vrijstaande huisje ligt (uiteraard goed omheind met groene beukenhagen). Er is vloerverwarming en overal zijn vliegenhorren aangebracht. Voor extra sfeerverhogend comfort, kun je de houtkachel aanmaken. Filmpje kijken, muziek luisteren, boekje lezen, luieren.

Hele jaar open

Wij zijn het hele jaar door geopend, want elk seizoen heeft zijn eigen charme. Je stapt zo de natuur in, want die begint aan huis. Lekker, vers en gezond eten van het seizoen is altijd mogelijk, hetzij door te koken met groenten en fruit uit onze eigen tuin, hetzij door uit te gaan eten in een keur aan restaurants in de regio. We voorzien je graag van tips om er lekker op uit te trekken in de regio: shoppen, kunst, cultuur, natuur, wandelen, fietsen, eten.